chielismeubelmaker Vloeren Bent u op zoek naar pvc vloeren?

Bent u op zoek naar pvc vloeren?

Dan ben je bij PVC vloeren Amsterdam op het juiste adres. Levert het u allemaal voor een super goede prijs en top service rondom Amsterdam.

Mijn ervaring

2 weken geleden was ik opzoek naar een nieuwe PVC vloer rondom Amsterdam voor in mijn nieuwe huis, mijn budget was laag maar zocht wel kwaliteit. Vanuit dat punt kwamen wij terecht bij Direct Floor in Amsterdam. Het is een super bedrijf met snelle levering, goede service en natuurlijk de 100% laagste prijs garantie waar veel mensen naar op zoek zijn. Op de site had ik een mooie vloer gezien en besteld. Zelf mag je de leveringsdatum kiezen dat is natuurlijk super makkelijk het zou binnen 2 dagen geleverd worden en omdat ik boven de €850,- kwam leverde Direct Floor het ook nog eens gratis bij mij thuis.

pvc

Aanrader

PVC vloeren Amsterdam zou ik iedereen aanraden vanwege de goede prijs en toch A- kwaliteit, snelle levering en natuurlijk de legservice die je kan kiezen bij het bestellen.

Direct Floor beschikt over verschillende ZZP’ers die uw vloer vakkundig kunnen leggen. Als de bestelling wordt ontvangen zal een van de  ZZP’ers contact opnemen binnen 2 dagen en een afspraak maken.

Related Post