chielismeubelmaker Wonen Kom voor de beste kwaliteit meubelzaak Enschede naar Fauteuil Plaza

Kom voor de beste kwaliteit meubelzaak Enschede naar Fauteuil Plaza

Fauteuil Plaza verkoopt de mooiste en beste kwaliteit meubels in de omgeving Enschede. Dus als je op zoek ben naar meubilair, kom dan zeker naar de beste meubelzaak Enschede.

Showroom meubelzaak Enschede

Fauteuil Plaza is een meubelzaak wat niet gevestigd is in Enschede, maar in Hengelo. Het bedrijf was vroeger wel begonnen in Enschede. Omdat Fauteuil Plaza nu zelf ook verhuisd is, is de showroom natuurlijk ook mee verhuisd. De showroom van Fauteuil Plaza bevindt zich nu in Hengelo. Het adres van de showroom is Vosboerweg 7a. Dus kom gerust een keer langs.

Geïnteresseerd in de meubels van Fauteuil Plaza?

Bent u geïnteresseerd in de meubels van Fauteuil Plaza. Dan kunt u vanaf dinsdag tot en met vrijdag vanaf 11 uur tot 18 uur langskomen. Als u wilt langskomen op een zaterdag kan dat ook, alleen dan is Fauteuil Plaza open vanaf 11 uur tot 17 uur. Als u contact wilt opnemen met Fauteuil Plaza kan dat ook. Het nummer van Fauteuil Plaza is 074 – 750 1709. Ook kunt een Fauteuil Plaza altijd een mailtje sturen. Het mailadres van Fauteuil Plaza is [email protected].

Related Post

WC tegelsWC tegels

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nieuw toilet, nieuwe wc tegels. De keuze is enorm in deze tegels; van wc tegels mozaïek tot keramische tegels en van vintage wc tegels tot wc