WC tegels

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nieuw toilet, nieuwe wc tegels. De keuze is enorm in deze tegels; van wc tegels mozaïek tot keramische tegels en van vintage wc tegels tot wc tegels grijs. Het aanbod tegels kun je best overweldigend noemen. Omdat dit zo is, maakt dat het kiezen ook meteen lastiger. Wij 

Meest eenvoudige is om af te wijken van uniformiteit en alle vier de muren van het toilet een andere kleur te geven. Dat kunnen kleuren zijn helpen je met een aantal opvallende en fraaie wc tegels ter inspiratie

Vier willekeurige kleuren in het toilet

die je ook in de rest van je huis gebruikt, maar ook gewoon vier willekeurige kleuren. Haal wel de prikborden met knipsels en oude foto’s weg. Die tijd is echt geweest.

Laat je wc breder lijken

Wist je dat het gebruik van brede tegels een groter toilet suggereert? Omdat de wc maar klein is, kun je het toilet relatief gemakkelijker groter laten lijken. Dit is het geval als je kiest voor meer rechthoekige en brede wandtegels. De muren lijken zo breder en plotseling waan jij je in een veel royaler toilet. Als je daarbij ook nog eens een lichtere kleur kiest, dan versterk je dit effect nog meer. Om je toilet kleur te geven zonder er meteen een kermis van te maken kun je kiezen voor mozaïektegels. Wc tegels mozaiek maken elk toilet een stuk vrolijker. Let op; door voor mozaïek te kiezen lijkt je toilet veel kleiner.

Kies voor een andere kleur tegels op de muur achter het reservoir

Wil je iets bijzonders, kies dan voor een andere kleur tegels op de muur achter het reservoir. Ook dan word je toilet vrolijker en leuker. Opvallend is dat de combinatie crème en wit erg populair zijn. Moderne kleuren dus en daarmee sluit de wc steeds beter aan bij de rest van de inrichting van je huis. Wil je een meer trendy toilet, overweeg dan eens hexagon wc tegels. Met deze zeshoekige tegels voeg je iets toe aan je toilet en creëer je een bijzondere en opvallende uitstraling in het kleinste kamertje. Ook met deze tegels kun je weer naar hartenlust spelen. Zo kun je kiezen om delen op deze wijze te betegelen of om op natuurlijke wijze ergens halverwege de muur te stoppen. Over inspiratie gesproken.

Ook het bezoek aan het kleinste kamertje wordt zo iets speciaals

Was de wc voorheen een ruimte die vooral functioneel was en vooral bekleed werd met foto’s, tegeltjes en andere flauwekul én gezien werd als een ruimte die niet echt mee telde, hoe anders is dat nu. Wc tegels grijs zijn voortaan verboden. Was je aan het verbouwen en was alles klaar dan moest ook nog even naar de wc gekeken worden. Nu wordt het toilet, hoe klein ook, serieus genomen en wordt erover nagedacht. Zo zeer zelfs, dat je als je een nieuw ontwerp wenst voor je wc je net als voor bijvoorbeeld de badkamer geldt een 3D tekening laten maken. Opdat een bezoek aan het kleinste kamertje voortaan ook iets bijzonders wordt.

Related Post