chielismeubelmaker stukadoor Zoekt u een Stukadoor in Huissen?

Zoekt u een Stukadoor in Huissen?

Over Stukadoor Huissen

Stukadoor huissen is allround stucbedrijf waar u altijd op kunt rekenen. Er wordt veel aan prijs, kwaliteit en service gedacht. Het bedrijf heeft al veel ervaring in het maken van stucwerk in de omgeving van huissen

Mijn ervaring met stukadoor Huissen

Zelf heb ik laatst een nieuw huis gekocht waar nog veel aan moest gebeuren. Ook zocht ik een stucadoor in de omgeving van Huissen met een goede prijs en kwaliteit. Vanuit dat punt kwam ik uit bij Stukadoor Theunissen die veel in huissen doet. Toen heb ik contact met het bedrijf opgenomen. Volgende dag  kwamen ze al kijken wat er moest gebeuren en aan welke prijs ik moest denken. Bij mij was het al snel een vertrouwd gevoel en was akkoord gegaan met de prijs. 1 week later begonnen ze met de klus er werd efficiĆ«nt en netjes gewerkt na 1,5 week was het klaar. Er is mooi werk geleverd en ben heel tevreden. Blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen, daarom raadt ik ook iedereen aan om met stukadoor huissen in zee te gaan.

Soorten stucwerk

Er zijn een aantal soorten stucwerk die het bedrijf levert dat zijn:

  • Traditioneel stucwerk
  • Buiten stucwerk
  • Exclusief stucwerk
  • Glanspleister
  • Sierpleister