chielismeubelmaker Wonen Adviesbureau de Jong voor duurzaam advies.

Adviesbureau de Jong voor duurzaam advies.

Heeft u behoefte aan duurzaam advies zodat uw huis op vele manieren duurzamer door de jaren heen kan? Dan is Adviesbureau de Jong degene die u moet hebben. Door vele jaren aan ervaring weet dit bedrijf waar ze over praten als ze advies uitdelen aan een van de vele klanten. Door het klantvriendelijkheid kunt u duidelijk vertellen wat u zou willen en wordt er ook op een duidelijke manier uitgelegd hoe en wat u kan verwachten. Zo wordt er ook veel advies gegeven over alle aankopen die u doet, die kunnen bestaan uit duurzame ramen en deuren, zonnepanelen laten plaatsen, spouwmuur laten isoleren of een warmtepomp laten plaatsen. Natuurlijk als u al aan het zoeken bent voor deze duurzame verbeteringen betekent het al dat u al genoeg weet, dus hoeft u niet de hele preek over duurzaamheid te horen. Vanwege deze reden doet Adviesbureau de Jong altijd een advies op maat, zodat u de informatie krijgt die u nodig heeft.

zonnepanelen

Mijn ervaring met Adviesbureau de Jong.

Mijn ervaring met Adviesbureau de Jong is zeer positief. Vanwege het feit dat ik mijn huis een stuk duurzamer wou maken in de vorm van zonnepanelen heb ik op internet veel lopen zoeken naar adviesbureaus en bedrijven die dit voor mij konden doen. Toen ben ik uitgekomen op Adviesbureau de Jong. Door dit bedrijf makkelijk te contacteren via de gegevens die op de site staan heb ik snel een afspraak gemaakt en stonden ze op de afgesproken tijd ook bij mij thuis. Zo werd mij ook het advies gegeven die ik nodig had en heb ik via hen ook mijn zonnepanelen kunnen bestellen.

Related Post

WC tegelsWC tegels

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nieuw toilet, nieuwe wc tegels. De keuze is enorm in deze tegels; van wc tegels mozaïek tot keramische tegels en van vintage wc tegels tot wc