chielismeubelmaker Slot Pfaffenhain cilinders

Pfaffenhain cilinders

Pfaffenhain valt onder de ABUS groep. De Pfaffenhain cilinders zijn van goede kwaliteit en geschikt voor particulier gebruik alsook toepasbaar in een sluitsysteem. Onder Pfaffenhain vallen diverse kwaliteit cilinders.

Pfaffenhain cilinders ICSA
De Pfaffenhain cilinders ICSA zijn goedkope cilinders en zijn met name geschikt voor binnendeuren omdat de Pfaffenhain ICSA cilinders geen keurmerk hebben. Ze zijn zowel als enkele cilinder te koop als gelijksluitende set.

Pfaffenhain cilinders EA
Wilt je een goed cilinderslot voorzien van SKG3 keurmerk dan is de Pfaffenhain cilinder EA aan te raden. Deze voldoet aan het politiekeurmerk SKG3 (met anti-boorbelemmering en kerntrekbeveiliging). Sleutels hiervan zijn eenvoudig te bestellen of te kopiƫren. Pfaffenhain cilinders zijn zowel als enkele cilinder als gelijksluitende set verkrijgbaar.

Pfaffenhain cilinders

Pfaffenhain cilinders Vitess
Wilt u uitstekende cilindersloten (SKG3) waar sleutels niet eenvoudig te kopiƫren zijn omdat u ze wel eens uitleent? Kies dan voor de Pfaffenhain Vitess cilinders. Deze cilinders worden geleverd met een certificaat dus mocht u sleutels (of cilinders) na willen bestellen dan kan dat alleen op vertoon van certificaat. Pfaffenhain Vitess cilinders zijn ook zowel als enkele cilinder als gelijksluitend te bestellen.Pfaffenhain cilinders Bravus
Nog een stapje verder en we zijn bij de Pfaffenhain Bravus cilinders. Deze hebben naast het politiekeurmerk SKG3 en certificaat ook omkeerbare sleutels welke horizontaal in het sleutelgat gaan. Op welke manier u de sleutel in het sleutelgat steekt maakt dus niet uit. Pfaffenhain Bravus cilinders zijn als enkele als gelijksluitende set te koop.